Antena Căutare

26 de ani de Antena 1, 14 sezoane de „Te cunosc de undeva!” Momentul pe care unul din șase români l-au văzut! Aceste transformări sunt legen...DARE!

Prestațiile concurenților de la „Te cunosc de undeva” au fost, de-a lungul timpului, spectaculoase, iar transformările vedetelor noastre în staruri de primă clasă de pe scena națională și internațională ne-au uimit de-a dreptul

Cele mai vizualizate transformări de la „Te cunosc de undeva!”

Paula Chirilă - Willy William, „Ego”

Paula Chirilă a scris istorie la „Te cunosc de undeva!”, a luptat ca o adevărată războinică la „Ultimul Trib”, a prezentat „Acces Direct” și „Mireasă pentru fiul meu”.

Doamnelor și domnilor, videoclipul în care Paula Chirilă se transformă în Willy William – „Ego” a fost urmărit de peste 2,8 milioane de utilizatori YouTube care au dorit să dea REPLY hitului, interpretat impecabil de actrița și prezentatoarea TV.

2. George – Azis, „Saint Tropez”

Cu 1,6 milioane de vizualizări, transformarea lui George în Azis a fost printre preferatele fanilor „Te cunosc de undeva!”. Ce transformare! Ce vibe! Nu degeaba este George cunoscut ca regele travestiurilor!

3. Bianca Sârbu și Gabi Luncă, un duet de excepție

Este una dintre vocile de aur ale muzicii lăutărești, însă aparițiile sale televizate sunt din ce în ce mai rare după ce a decis să se întoarcă cu fața spre credință. Alături de marea Gabi Luncă a stat Bianca Sârbu, care a interpretat magistral celebra piesă „Mama mea e florăreasă”, iar pentru ca întreg momentul să fie unul special, cele două voci au fost acompaniată de Taraful Silvian Voicu.

4. Cuza și Petrică Mâțu Stoian: când vloggerul se întâlnește cu maestrul muzicii populare

Aproape 1,5 milioane de români au dat pe repeat una dintre cele mai spectaculoase transformări din primele 14 sezoane ale show-ului „Te cunosc de undeva!”.

A devenit cunoscut în toată România datorită trupei „Noaptea târziu”, dar niciodată nu și-a închipuit că va urca pe aceeași scenă cu celebrul Petrică Mâțu Stoian pentru a cânta muzică populară.

Angela Similea, Raj Kapoor, Katty Perry, Lady Gaga și Ștefan Bănică urcă, sâmbătă, pe scena show-ului Te cunosc de undev... Transformări legendare la Te cunosc de undeva! Artiști precum Angela Similea, Raj Kapoor, Katty Perry, Lady Gaga și Ștef...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x