Antena Căutare

Cea de-a şasea gală „Te cunosc de undeva!”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Prin ce transformări au trecut vedetele

Cea de-a şasea gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Tavi Clonda cu o excelentă transformare în Madonna, a fost aseară lider de audiență atât la nivel naţional, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban.

Cea de-a şasea gală „Te cunosc de  undeva!”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Prin ce transformări au trecut vedetele Galerie
Tavi Clonda a câștigat a șasea ediție a sezonului XV „Te cunosc de undeva”

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:53.

Emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 a fost lider de audiență

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59– 23:01), lider detaşat de audienţă, cu 9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.4%, urmată de Pro TV, cu 5.5 puncte de rating și 13.8% cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 9.5 puncte de rating și 22.3% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.2 puncte de rating şi 14.5% cota de piaţă.

citește și: Andrei Ștefănescu si Liviu Vârciu, în pielea unor artiști de renume pe scena Te cunosc de undeva!

De asemenea, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune atât la nivelul Prime Time-ului (cel mai vizionat interval al zilei – 19:00 – 23:00), cât şi la nivelul întregii zile (Whole Day - 02:00 – 26:00), atât la nivel naţional, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban.

Concurenții celui de-al 15-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și-au pregătit şi de această dată cu multă atenţie transformările.

Cea de-a şasea gală „Te cunosc de  undeva!”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Prin ce transformări au trecut vedetele

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a fost lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Concurenții emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 15

Cea de-a şasea ediţie a celui de-al 15-lea sezon a fost deschisă de Monica Anghel şi Marcel Pavel cu o melodie sensibilă, transformaţi într-o divă a Capului Verde şi un napoletan de platină – Cesaria Evora şi Gigi D’Alession. Cătălina Grama - Jojo, cu transformarea sa în Zaz a adus la Te cunosc de undeva! un concept unic, chiar şi după 15 sezoane, în care, cu ajutorul dansului, copilul „vorbeşte” cu adultul care va deveni cândva. Pentru Adriana Trandafir şi Romică, ruleta a adus un duet clasic românesc – Angela Similea şi Marius Ţeicu, cu care i-au emoţionat pe toţi cei din platou, dar şi de acasă, în vreme ce Tavi Clonda a avut parte de un nou travesti cu transformarea în Madonna.

Cea de-a şasea gală „Te cunosc de  undeva!”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara! Prin ce transformări au trecut vedetele

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a fost lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Tavi Clonda în ediția 6 din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Misiunea lui AMI a fost una foarte grea, aceasta trebuind aseară să interpreteze o melodie lăutărească transformată în Ştefan Bănică, în vreme ce Toto s-a transformat în unul dintre idolii tinerei generaţii – Justin Bieber. Tot aseară a venit rândul Addei să poarte costum şi chelie, astfel că artista s-a transformat în Pitbull, iar Liviu şi Andrei au închis cea de-a şasea gală cu o transformare inedită - Gheorghe Dinică şi Nelu Ploieşteanu!

citește și: Adda, cu chelie și mult succes la fane, a avut o transformare demențială pe scena Te cunosc de undeva!

În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al lui Tavi, care şi-a adjudecat marele premiu al galei. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a şaptea gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 17 octombrie 2020

Te cunosc de undeva! Vezi în ce se vor transforma vedetele în ediția a șaptea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x