Cosmin Seleși, campania cu care a reușit să promoveze afacerile românești: "Am vrut să ne susținem unii pe alții"

Care este legătura dintre mediul artistic şi mediul de afaceri. Cosmin Seleşi a iniţiat şi o campanie în acest sens numită #influencerpentruRomania. Vestea proaspătă este că ideea a avut atât de mult succes încât ar putea fi declarată cea mai bună campanie socială.

Ulterior, el a ales dintre propunerile urmăritorilor săi - 20 de branduri pe care le-a promovat gratuit. Câteva luni mai târziu, Cosmin revine să ne spună că această campanie a sa, #influencerpentruRomania, a fost nominalizată la premiile Webstock, la categoria "cele mai bune campanii sociale". Mai multe detalii aflaţi în materialul următor.

"Am reușit, nu singur, ci împreună cu cei care m-au ajutat îna ceastă campanie, toți influencerii care m-au ajutat și au zis da. Am descoperit foarte multe branduri românești! Această idee a pornit într-o noapte din pandemie, din starea de urgență când mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru antrepenorii români", spune Cosmin Seleși.

"Nu mă așteptam ca totul să meargă atâ de bine. iată că acum i-am descoperit utilitatea, oarecum, și am ajutat foarte multe branduri și am descoperit foarte multe branduri românești, multe mișto", mai spune Cosmin Seleși.

Actorul a luat hotărârea să sprijine cât mai multe branduri autohtone pentru a le ajuta să treacă peste perioada pandemiei, multe dintre ele neputând să își vândă produsele. Cosmin Seleși, împreună cu publicul său a promova cât mai multe afaceri românești atât pe rețelele de socializare cât și cu ajutorul partenerilor media.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri