Antena Căutare

Doamna folclorului bucovinean, Sofia Vicoveanca, ne-a cucerit din nou! Dar, vai, Dima, ne-ai păcălit pe toți!

Pentru Dima, graiul moldovenesc nu a fost deloc greu de redat! Ruleta a decis ca artistul să intre în pielea inconfundabilei Sofia Vicoveanca, doamna folclorului bucovinean!

Pentru Dima, graiul moldovenesc nu a fost deloc greu de redat! Ruleta a decis ca artistul să intre în pielea inconfundabilei Sofia Vicoveanca, doamna folclorului bucovinean!

Nici nu se putea să lipsească un moment de folclor autentic în ce-a dea treia ediție a noului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”! Unul de excepție, autentic, căci Dima, costumat în catrință și opinci, cu șirag de mărgele la gât, bsma pe cap și traistă pe umăr, a imitat-o perfect pe Sofia Vicoveanca! Concurentul a făcut senzație cu piesa „Am trăit bine cu jocul”, acompaniat de Taraful Silvian Voicu.

Juriul a fost încântat de o așa reprezentație, iar publicul cu greu s-a mutut stăpâni să nu „încingă” o horă moldovenească.

Cum sună piesa originală:

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bollywood și ritmuri indiene, dragoste pasională și dansuri! Salman Khan & Asin, voi sunteți? Maria și Pepe, show t... Amy Winehouse, ne era dor de tine tuturor! Amna, îți mulțumim pentru un moment memorabil și emoționant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x