Antena Căutare

Tavi Clonda, show magic la „Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul în picioare cu hitul celor de la Queen: „Ești un nebun frumos”

În a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”, Tavi Clonda a demonstrat că este o fire cameleonică și s-a transformat într-un adevărat rockstar! Chiar și Adam Lambert ar fi fost uimit de prestația acestuia.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

A doua ediție din show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a debutat în forță, cu un moment spectaculos pregătit de Tavi Clonda.

Artistul s-a antrenat intens, apoi a îmbrăcat un costum spectaculos și a intrat în pielea celebrului rockstar Adam Lambert. Cu celebra piesă „ Don`t stop me now”, Tavi Clonda a demonstrat că se pricepe de minune la făcut show magic!

citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat

Tavi Clonda, show magic la „Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul în picioare cu hitul celor de la Queen: „Ești un nebun frumos”

Tavi Clonda la „Te cunosc de undeva”

Tavi Clonda la „Te cunosc de undeva”

Juriul „Te cunosc de undeva” a fost impresionat și chiar s-a ridicat să danseze, semn că prestația concurentului a fost apreciată din plin.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

„Mai stai puțin”. Mesajul publicat de Andreea Bălan pe Instagram e deja viral... Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x