Antena Căutare

Ce moment! Maria Buză, fostă câștigătoare ”Te cunosc de undeva!”, a adus-o pe scenă pe Irina Loghin! Temișan: ”Ești minunată!”

Dacă e sâmbătă, atunci e ”Te cunosc de undeva!”, iar noua ediție a show-ului de transformări de la Antena 1 a adus o surpriză. 

Dacă e sâmbătă, atunci e ”Te cunosc de undeva!”, iar noua ediție a show-ului de transformări de la Antena 1 a adus o surpriză.

Mai exact, în deschiderea ediției Maria Buză, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon, a urcat pe scenă pentru o imita încă o dată pe cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin, iar cele două au cântat legendara piesă ”Mândră şi frumoasă-i Valea Prahovei”

”Sunteți neschimbată, sunteți foarte frumoasă, sunteți proaspătă ca la 30 de ani.”, i-a spus Ozana Mariei Buză.

”E minunaaaată, a exclamat și Aurelian Temișan.

Alături de ea, a venit chiar și interpreta celebră, astfel că show-ul a fost garantat.

Nuntă regală pentru Andreea Bălan și George Burcea! Imagini în exclusivitate și detalii din culisele marelui eveniment... ”Feel This Moment!” Alex și Monica Anghel, transformare de senzație la ”Te cunosc de undeva!”Ozana: ”Sunt impresionată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x