Antena Căutare

Personaje de top și surprize trăsnite, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

Gala starurilor din toate timpurile continuă sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu noi personaje de top și surprize trăsnite.

Gala starurilor din toate timpurile continuă sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu noi personaje de top și surprize trăsnite.

Margherita și Viorica din Clejani vor fi, de această data, Irina Loghin și Fuego și vor avea parte de o surpriză de proporții: alături de ele, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, vor urca Irina Loghin și Fuego… în carne și oase. Cum vor aprecia aceștia felul în care au fost imitați de Margherita și Viorica, telespectatorii vor afla sâmbătă seara.

Tot atunci, pentru prima oară în acest sezon al show-ului, Șerban Copoț va îmbrăca o rochie și va încălța pantofii cu toc, ca să se transforme în Corina Chiriac. Carmen Simionescu o va imita pe minunata Kylie Minogue, iar Cezar Ouatu se va întoarce în timp, ca să-l întruchipeze pe Little Richard, un titan al muzicii anilor ’50. Andreea Antonescu va fi o cântăreață foarte șic, Caro Emerald, Tania Popa va trebui să-și învingă frica și, sigură pe ea, să urce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” ca să se transforme în pe Florin Piersic, iar Nadir va cânta în limba arabă, transformat în Amr Diab. Adrian Enache o va întruchipa pe buna sa prietenă, Monica Anghel, iar Florin Ristei va deveni, pentru o seară, incredibila Tina Turner.

Care dintre ei va reuși cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Florin Ristei s-a mutat, de curând, în casă nouă: “Am făcut bucătăria, în trei zile, cu un prieten”... Tania Popa se transformă în Florin Piersic: “Ori va fi înmormântarea mea ca artistă, ori voi lua toate premiile”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x