Antena Căutare

Peste 2.100.000 de telespectatori ne-au fost alături! Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

Emisiunea"Te cunosc de undeva!", câştigată de Andrei Ştefănescu şi Liviu Varciu, cu o emoţionantă transformare în Sting şi Stevie Wonder, a fost sâmbăta seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

Emisiunea"Te cunosc de undeva!", câştigată de Andrei Ştefănescu şi Liviu Varciu, cu o emoţionantă transformare în Sting şi Stevie Wonder, a fost sâmbăta seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

Show-ul transformărilor a adunat în fata micilor ecrane 2.130.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 21.37.
Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc şi a obţinut sâmbăta seara, pe perioada difuzării emisiunii (20.00 - 23.19), o audienţă medie de 9,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 7,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,9%.
Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţara, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 8,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,8%, urmată de ProTV, cu 7,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,2 %.
Sâmbătă seara, la "Te cunosc de undeva!", Anca Țurcașiu a fost crudă, rece și blondă, precum diva Marlene Dietrich și a interpretat în limba germană piesa “Johnny”, în timp de Liviu Teodorescu a cântat pentru prima dată în limba turcă, precum Tarkan. Geørge a fost rapperul canadian Drake, Feli Donose a cântat în travesti precum minunatul Tom Jones, iar Rareș Dragomir a urcat pe scenă desculț, ca să o imite pe celebra artistă originară din Insulele Capului Verde, Cesaria Evora. Theo Rose a interpretat “Cântă cucu’n Bucovina”, în varianta modernă a colegei sale de generație, Adda, Paula Chirilă a încercat un nou travesti, transformată de data aceasta în Uddi, pe când Nicoleta Nucă a devenit pentru o seară cântăreața americană Ariana Grande.
Câştigătorii ediţiei au fost desemnaţi Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care i-au emoţionat pe toţi cu transformarea lor în Sting şi Stevie Wonder.
Tot sâmbăta seara, la "Te cunosc de undeva!", maestrul Gică Petrescu a fost omagiat de Florin Riştei, Rareș Dragomir și FreeStay, care au cântat câteva dintre cele mai cunoscute refrene lansate de celebrul artist.

Sursă:Kantar Media
Ce moment frumos! Au meritat fiecare notă mare! Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu au câştigat ediţia a IX-a de la "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x