Antena Căutare

Romică Țociu s-a apucat de făcut rap la „Te cunosc de undeva”! Adriana Trandafir și-a făcut cruce

Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt doi artiști celebri din România, dar chiar și pentru aceștia a fost o adevărată provocare ceea ce s-a întâmplat în a doua ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Chiar și pentru niște actori experimentați precum Adriana Trandafir și Romică Țociu mai pot exista momente de emoții, iar acest lucru s-a întâmplat în timpul antrenamentelor pentru ediția a doua a emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

citește și: Tavi Clonda, show magic la „Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul în picioare cu hitul celor de la Queen: „Ești un nebun frumos”

De data aceasta, ruleta le-a dat misiunea de-a se transforma în Andra și Tiger One și de-a cânta celebra piesă „Vreau sărutarea ta”!

Romică Țociu s-a apucat de făcut rap la „Te cunosc de undeva”! Adriana Trandafir și-a făcut cruce

Adriana Trandafir și Romică Țociu la „Te cunosc de undeva”

Adriana Trandafir și Romică Țociu la „Te cunosc de undeva”

La final, toate „chinurile” și emoțiile prin care au trecut la antrenamente au meritat din plin, fiindcă spectacoluil oferit a fost unul de milioane!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista... Toto Dumitrescu a devenit o divă senzuală, la „Te cunosc de undeva”! Patricia Kaas are o sosie în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x