Căutare Live

Ruby, cu posteriorul pe maşina de spălat și cântecul dulce în glas! Matinalii de la „Neatza” s-au făcut că nu o cunosc și au pus-o la „lălăit”

Competiţie de "lălăit" la Neatza! Concurenţii noului sezon de la "Te Cunosc de undeva!" au cântat pe maşina de spălat!

Competiţie de "lălăit" la Neatza! Concurenţii noului sezon de la "Te Cunosc de undeva!" au cântat pe maşina de spălat!

Matinalii de la „Neatza” s-au făcut că nu o cunosc și au pus-o la „lălăit” pe frumoasa Ruby, concurentă în noul sezon al emisiunii. Desigur, bruneta a făcut față cu brio provocării, mai ales că și o banală mașină de spălat, setată pe un program de spălat zgomotos și cu multe turații, poate ține cu brio loc de scenă și de backing vocals!

Nici ceilalți concurenți nu au scăpat mai ușor, mai ales că echipa de la „Te cunosc de undeva” s-a reunit la „Neatza”.

Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu) de la “Noaptea Târziu”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt concurenții celui de-al unsprezecelea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care începe sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Te cunosc de undeva!” revine din 18 februarie, la Antena 1. Ruby, Sore, Anda Adam, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și alte surprize mari printre noii concurenți!

Ruby a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor cu mamaia ei: ”Pe bunica mea o surprind noaptea cum numără banii!”... Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a renunțat la medicină în 2005. Dacă nu ar fi devenit cântăreț, Alex Vasilache...
Ultimele știri