Antena Căutare

Ca un adevărat star rock! Tavi Clonda a câștigat a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

În a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 am avut parte de tranformări spectaculoase. La final, votul l-a desemnat câștigător pe Tavi Clonda, pentru modul magic în care a reușit să-l imite pe Adam Lambert cântând piesa „Don`t stop me now” a celor de la Queen!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Tavi Clonda este un artist extrem de talentat și apreciat în România, dar performanța sa din a doua ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a fost de-a dreptul uluitoare.

citește și: Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista

Juriul a fost impresionat să descopere că, deși ruleta i-a dat o sarcină dificilă, artistul a demonstrat că merită din plin statul de vedetă!

Ca un adevărat star rock! Tavi Clonda a câștigat a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Spectacol la superlativ în emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 15

Spectacol la superlativ în emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 15

citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat

Pentru modul în care l-a imitat pe rockstarul Adam Lambert și pentru cum a cântat piesa „Don`t stop me now” a celor de la Queen, Tavi Clonda a fost desemnat câștigător al sezonului 15 „Te cunosc de undeva”, ediția a doua!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul în care Tavi Clonda este desemnat câștigător!

Ce se întâmplă în cabina de machiaj de la „Te cunosc de undeva”! Imagini din culisele show-ului... Cea de-a doua gală „Te cunosc de undeva”, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x