Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ca un adevărat star rock! Tavi Clonda a câștigat a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

În a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 am avut parte de tranformări spectaculoase. La final, votul l-a desemnat câștigător pe Tavi Clonda, pentru modul magic în care a reușit să-l imite pe Adam Lambert cântând piesa „Don`t stop me now” a celor de la Queen!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Tavi Clonda este un artist extrem de talentat și apreciat în România, dar performanța sa din a doua ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a fost de-a dreptul uluitoare.

citește și: Adda, într-o ținută transparentă și sexy la „Te cunosc de undeva”! Cum a apărut artista

Juriul a fost impresionat să descopere că, deși ruleta i-a dat o sarcină dificilă, artistul a demonstrat că merită din plin statul de vedetă!

Ca un adevărat star rock! Tavi Clonda a câștigat a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Spectacol la superlativ în emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 15

citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit președinți, la „Te cunosc de undeva”! Obama și Putin i-ar fi aplaudat

Pentru modul în care l-a imitat pe rockstarul Adam Lambert și pentru cum a cântat piesa „Don`t stop me now” a celor de la Queen, Tavi Clonda a fost desemnat câștigător al sezonului 15 „Te cunosc de undeva”, ediția a doua!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul în care Tavi Clonda este desemnat câștigător!

Video