Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Feli și Nicolai Tand i-au adus pe Alicia Keys și Jay-Z pe scenă. Momentul a cucerit

Feli Donose și Nicolai Tand s-au transformat în Alicia Keys și Jay-Z. Momentul a fost unul de-a dreptul spectaculos. Iată ce au spus jurații despre interpretarea piesei ”Empire State of Mind” din episodul difuzat pe Antena 1 pe 10 septembrie 2022.

feli donose si nicolai tand la te cunosc de undeva 10 septembrie 2022 Galerie
Feli Donose și Nicolai Tand s-au transformat în Alicia Keys și Jay-Z. Momentul a fost unul de-a dreptul spectaculos. Iată ce au spus jurații despre interpretarea piesei ”Empire State of Mind” din episodul difuzat pe Antena 1 pe 10 septembrie 2022. | Antena 1

”Deci asta e Ruli, bade”, a zis Nicolai Tand când se afla în fața ruletei. Întrebat de Feli Donose, colega sa, ce crede că le va pica, el a fost optimist: ”Ceva mai domol, ca să mai prind curaj. Dacă ne dă din prima un rap, ceva, plec acasă...”

Artista a apăsat pe manetă și rezultatul i-a uimit: Jay-Z feat Alicia Keys, cu piesa ”Empire State of Mind”.

Feli Donose și Nicolai Tand s-au transformat în Jay-Z feat Alicia Keys în primul episod din sezonul 18 Te cunosc de undeva!

”Mă așteptam să-mi dea o muzică românească să învăț. Eu cu engleza nu sunt bun.”, a spus Nicolai după ce la repetiții și-a dat silința să citească versurile piesei.

Feli i-a oferit tot sprijinul pentru a învăța melodia și cheful a reușit să facă repede progrese. La repetițiile de pe scenă, colegii de competiție i-au aplaudat și încurajat.

Așa că, atunci când a venit momentul să urce pe scenă, cu jurații și publicul în față, cei doi au făcut show. Feli a interpretat exemplar piesa, în timp ce Nicolai Tand a acompaniat-o într-o engleză... specială.

În timpul prestației, Andreea Bălan și celelalte cupluri de concurenți s-au ridicat în picioare și au dansat. La fel a procesat și Aurelian Temișan.

Jurizare Feli Donose și Nicolai Tand la Te cunosc de undeva! din 10 septembrie 2022

”Măi, ce cântai acolo, în ungurește?!”, a zis Alina Pușcaș după momentul celor doi. Apoi, pe rând, jurații Te cunosc de undeva! au analizat momentul lui Feli Donose și Nicolai Tend din primul episod al sezonului 18.

Ozana Barabancea: ”Este o notă de curaj sau, dacă vrei, de inconștiență sau cine știe ce ne rezervă viitorul ca în următoarele gale să ne facă să rămânem perplexi. În orice caz, intrarea ta pe scenă a fost cu atitudine. Ai luat o bilă mare albă.”

Cristi Iacob: ”Feli, ai dat dovadă... erai mai mult pentru el decât pentru tine. Asta a fost delicios”.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Johny Romano și Rona Hartner au făcut show cu piesa Valerie a lui Amy Winehouse... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Liviu Teodorescu și Jo, moment excepțional marca Jason Derulo și Nicki Minaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x