Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Show-ul transformărilor a fost urmărit de aproape 1.700.000 de telespectatori "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care le-a desemnat câștigătoare pe Raluka și Ana Baniciu, cu o excelentă transformare în Beyonce și Lady Gaga, a fost sâmbătă seara lider de audiență în mediul urban.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care le-a desemnat știgătoare pe Raluka și Ana Baniciu, cu o excelentă transformare în Beyonce și Lady Gaga, a fost sâmbătă seara lider de audiență în mediul urban. Cea de-a opta gală a acestui sezon a adunat în fața micilor ecrane 1.674.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 20.39.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, Antena 1 s-a situat pe primul loc și a obținut sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (20.00 - 23.12), o audiență medie de 6,8 puncte de rating și o cotă de piață de 16,3%, urmată de Kanal D cu 5,1 puncte de rating și o cotă de piață de 12,2% și Pro TV, cu 4,7 puncte de rating și o cotă de piață de 11,3%.

Câștigătoarele Ana Baniciu și Raluka au reușit să obțină, pentru a patra oară în acest sezon, cele mai multe puncte din partea juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, dar și din partea colegilor de la canapea, transformarea lor fiind declarată la finalul serii cea mai reușită a acestei gale.

Insa toti concurenții au făcut show în jocul transformărilor prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Alexandra Velniciuc a imitat o artistă a poporului rus, cu o carieră fabuloasă, Alla Pugacheva, un rol despre care mărturiseste că i-a plăcut cel mai mult pană acum. Carmen Rădulescu a interpretat un hit al unei americance proaspete și foarte sexy, Taylor Swift, coregrafia creandu-i insă unele mici probleme, iar Mihai Trăistariu a jucat un personaj greu, cu un mare potențial, Daddy Yankee, rol pentru care a luat meditatii la limba spaniolă de la colega sa, Barbara. Jean de la Craiova a adus pe scena de la "Te cunosc de undeva!" o Mirabela Dauer mai inaltă, dar la fel de prietenoasă ca originalul, Romică Țociu a imitat cu umoru-i extraordinar un artist care a creat legendara trupă Savoy și care nu se desparte niciodată de bentița sa, Marian Nistor, în timp ce Alin Gheorghișan a interpretat cum a stiut mai bine un mare hit al Azurului de altădată, transformat în Nelu Vlad.

Connect-R a fost Dalida și și-a dorit ca tatăl lui să fie mândru să-l audă cântând în limba franceză, desi nu i-a fost deloc usor să se desfăsoare in limba lui Voltaire, iar Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a încercat să pronunțe cât mai bine cuvintele în limba română ale cântecului “Mână caii, vizitiu!”, transformată în nea Beni Sinulescu, ea nefiind o vorbitoare nativă a acestei limbi. De altfel, lui Connect-R și Barbarei le-a aparținut și momentul special din deschiderea galei, când au realizat o excelentă transformare în Jay-Z și Beyonce.

Furnix Team, baletul condus de Furnica, a fost și de această dată alături de concurenții show-ului, cu coregrafii spectaculoase, în timp ce Gianina Corondan le-a arătat telespectatorilor ce s-a întâmplat la antrenamente și repetiții, în camera transformărilor, dar și înainte ca artiștii să urce în liftul magic. De asemenea, Gianina a ales și protagoniștii momentului special din gala viitoare: Ozana Barabancea și Mihai Trăistariu.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National

Perioada 27 octombrie 2018

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube