Antena Căutare

Tranformare de unu la unu! "Tortura" lui Pepe a ajuns-o din urmă pe Sore

Pepe, fost concurent la "Te cunosc de undeva", se pare că nu se lasă dus. Însă, de data aceasta, nu vorbim despre artist în carne şi oase, ci, mai de grabă, despre sosia lui.

Pepe, fost concurent la "Te cunosc de undeva", se pare că nu se lasă dus. Însă, de data aceasta, nu vorbim despre artist în carne şi oase, ci, mai de grabă, despre sosia lui.

Asemănarea a fost aproape de unu la unu. Travestiul i-a priit lui Sore, care a resuit să intre în pielea colegului său de breaslă, interpretând piesa "Tortura".

Băi, şi i-a ieşit! Până şi juraţi au fost atât de impresionaţi, încât i-au asigurat "baletul", cu tot cu coregrafia la pachet. Fiecare cum a putut și a știut mai bine.

Cum sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Katy Perry, din America, direct pe scena de la "Te cunosc de undeva". Anda Adam s-a făcut nevăzută!... În sfârșit! Bruno Mars, în concert la "Te cunosc de undeva". Max Dragomir, nu ai prins bilet?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x