Antena Căutare

Tu ştiai asta despre ea? Lora, declaraţii sincere despre primul său job înainte de a deveni celebră

Lora e frumoasă foc, foarte talentată şi iubită de milioane de fani. Are sute de concerte în toată ţara, e jurată la "Next Star" şi concurentă la "Te cunosc de undeva".

Lora e frumoasă foc, foarte talentată şi iubită de milioane de fani. Are sute de concerte în toată ţara, e jurată la "Next Star" şi concurentă la "Te cunosc de undeva".

Artista nu a fost dintotdeauna... artistă. Înainte de a cunoaşte succesul pe plan muzical, a avut un loc de muncă obişnuit.

"Am încercat, la un moment dat, să fiu agent comercial și am mers cu detergent, săpun, șampon pe la casele oamenilor, le băteam la ușă și încercam să-i conving să cumpere. Ceea ce câștigam cheltuiam pe mâncarea de care aveam nevoie în ziua aceea. Și uite-așa am muncit vreo trei luni pe nimic. Iar primul meu job stabil a fost de cântăreață la un restaurant de pe faleza Dunării din Galați. Ulterior, am fost artist independent și am câștigat doar din asta."

În ceea ce priveşte cele mai frumoase momente din viaţa sa, Lora răspunde fără pic de ezitare: "Pe scenă, înainte să urc pe scenă și după ce am coborât de pe scenă. La emisiune la <<Next Star>>. Și atunci când sunt înconjurată de prieteni."

Lora poartă un aparat dentar de șase luni: “Mi se pare un accesoriu cool”... Jorge a câștigat cea de-a doua ediție a sezonului 6 ”Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x