Antena Căutare

Va fi senzație în noul sezon! Jean de la Craiova are probleme cu engleza, iar Mihai Trăistariu a stat două ore pe tocuri la „Te cunosc de undeva"

Connect-R îmbrăcat la 4 ace, Jean de la Craiova învaţă engleza, iar Mihai Trăistariu a stat două ore pe tocuri. Ei bine, v-am făcut curioşi? Ia priviţi imaginile cu cei trei care fac deliciul publicului, în noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva".

Connect-R îmbrăcat la 4 ace, Jean de la Craiova învaţă engleza, iar Mihai Trăistariu a stat două ore pe tocuri. Ei bine, v-am făcut curioşi?

Mare veselie în gaşca Te cunosc de undeva! Concurenţii noului sezon s-au întrecut în dezvăluiri picante, au dansat şi s-au distrat la repetiţii. Acolo i-am prins şi noi, gata gata să intre în pielea personajelor alese de ruletă.

Ia priviţi imaginile cu cei trei care fac deliciul publicului, în noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva" care începe în această sâmbătă, 8 septembrie, de la 20, la Antena 1!

Romică Țociu a renunțat la mustață pentru Romica Puceanu, la “Te cunosc de undeva!”... "Te cunosc de undeva!" începe, astăzi, la Antena 1: "Va fi un sezon memorabil, cu transformări cum nu au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x