Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Zarvă între concurenți. Imagini nevăzute din culisele emisiunii Te Cunosc de Undeva

Concurenții show-ului Te Cunosc de Undeva au fost provocați în culise să dea și ei note, la rândul lor, juraților și prezentatorilor.

Zarvă între concurenți. Imagini nevăzute din culisele emisiunii Te Cunosc de Undeva

Înainte de toate, concurenții s-au atacat reciproc, în lupta pentru supremație. Adriana Trandafir și Romică Țociu au declarat că nu vor mai face fapte de caritate și nu îl vor mai lăsa pe Vârciu să câștige. Cei doi, declară Țociu, au venit la Te Cunosc de Undeva pentru a arăta lumii că mai există și alți cântăreți.

romica tociu si adriana trandafir deghizati pe scena te cunosc de undeva

Adriana și Romică repetă intens pentru a fi cu un pas înaintea echipei Liviu Vârciu – Andrei Ștefănescu. Adriana și Romică se hotărăsc să dea note juraților, pedepsindu-I pentru feedback-ul lor din timpul emisiunii. Cei doi se decid la nota 5 pentru Aurelian Temișan, 5 pentru Andreea Bălan, 5 și pentru Ozana Barabancea, iar Cristi Iacob primește tot 5.

marcel pavel si monica anghel jdeghizati pe scena te cunosc de undeva

Marcel Pavel și Monica Anghel, o altă pereche de concurenți cu voci formidabile, au declarat în culisele emisiunii Te Cunosc de Undeva că îi acordă 12 puncte lui Temișan, 5 puncte pentru Andreea Bălan, 14 puncte pentru Cristi, iar Ozana primește 12 puncte. Ei au ținut neapărat să acorde note și prezentatorilor. Cosmin a primit 200 de puncte, iar Alina 400 de puncte. Când vine vorba de acordat punctaje adversarilor, aparent Monica și Marcel au devenit și mai darnici. Ei ar acorda “4 catraliarde” echipei formată din Liviu și Andrei.

Emisiunea asta fără ei nu ar avea sare și piper, spune Monica.

liviu varciu si andrei stefanescu deghizati pe scena te cunosc de undeva

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu au dorit să acorde note.

Nu, că nu sunt note, sunt petale de trandafir, spune Liviu.

Bâte de baseball avem pentru unii, a completat Andrei.

Pentru Aurelian, ei au acordat 10 puncte, Ozanei i-au dat nota 7, Andreea Bălan a primit doar 2 puncte, în timp ce Cristi Iacob a luat 9 puncte de la Liviu și Andrei. Despre prezentatori, cei doi au spus că există doar prezentatoare la Te Cunosc de Undeva.

Urmărește emisiunea Te Cunosc de Undeva, în fiecare sâmbătă, de la ora 20, la Antena 1 și pe Antena Play.

Video