Antena Căutare

Cătălin Botezatu, Mihai Morar și Daniel Buzdugan față în față cu 50 de fete de la țară, la “Te pui cu blondele?”

Cătălin Botezatu, Mihai Morar și Daniel Buzdugan vin miercuri, 8 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o ediție “Băieți de oraș versus Fete de la țară” a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru. 

Cătălin Botezatu, Mihai Morar și Daniel Buzdugan vin miercuri, 8 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o ediție “Băieți de oraș versus Fete de la țară” a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

Un bun prilej pentru cei trei invitați să se confrunte pe teme de cultură generală cu cele 50 de domnișoare prezente în platoul emisiunii, dar și să facă față la o serie de provocări inedite pregătite de acestea special pentru ei.

Astfel, Daniel Buzdugan și Mihai Morar vor trebui să exemplifice câteva dansuri celebre, deși au încercat să refuze proba, pe motiv că „noi la dans suntem mai rău decât Negru la cântat”, în timp ce Cătălin Botezatu va avea sarcina să ghicească despre ce dansuri este vorba.

De asemenea, designerul va povesti despre recenta sa vacanță din Zanzibar și cele 60 de prezentări de modă pe care le-a avut în Statele Unite, în timp ce Morar și Buzdugan își vor aduce aminte pe cine au întâlnit în celebrul Cartier Roșu din Amsterdam, dar și cum au reușit să facă rost de bani ca să ajungă la aeroportul din Milano și să ia avionul spre casă, după ce au cheltuit totul la cumpărături.

Întrebarea-vedetă a ediției le va fi adresată celor trei invitați și fetelor deopotrivă de actorul Adrian Păduraru.

Care dintre cele două tabere va ieși învingătoare din confruntarea pe teme de cultură generală moderată de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 8 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Te pui cu blondele?”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x