Antena Căutare

Cum a distrus Carmen Tănase o vioară de mii de euro?

Miercuri, 25 februarie, la “Te pui cu blondele?”, actrița Carmen Tănase povestește cum a distrus o vioară prețioasă.

Miercuri, 25 februarie, la “Te pui cu blondele?”, actrița Carmen Tănase povestește cum a distrus o vioară prețioasă.

“Am studiat vioara șapte ani. Dar am făcut și o boacănă mare de tot... Tata și-a pus mari nădejdi că voi fi o mare violonistă, drept pentru care a investit în mine și mi-a cumpărat o vioară Josef Klotz (n.n. lutier de origine germană, care a trăit între anii 1743-1819), foarte scumpă... Eram un copil, umblam îmbrăcată în negru, eram mai melancolică... echivalentul stilului emo de azi. Și ce ne-am gândit eu și prietena mea? Că vioara e prea de prost gust așa, maronie și cu margini aurii. Ea, de fapt era o frumusețe, dar nu cadra cu noi, îmbrăcate în negru. Și am vopsit vioara în negru, cu tempera. Opt straturi de vopsea am dat pe ea!”, povestește Carmen Tănase la “Te pui cu blondele?”

Cum a reacționat tatăl actriței când a văzut grozăvia, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 25 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”, o ediție în care cei trei invitați speciali care se vor confrunta cu cele 50 de blonde din platou pe teme de cultură generală vor fi Carmen Tănase, Lora și Vasile Muraru.

Lora, Carmen Tănase și Vasile Muraru vin, miercuri, la “Te pui cu blondele?”... Mai are acasă nouă pisici! Carmen Tănase primește cadou un porcușor, la “Te pui cu blondele?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x