Antena Căutare

Mihai Bendeac și Mircea Dinescu, față în față, la "Te pui cu blondele". Actorul îl avertizează că evită să mănânce carne: “Știți că a fost o ființă vie?”

Invitat miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Mihai Bendeac face mai multe mărturisiri. Una dintre acestea este legată de faptul că evită să mai mănânce carne.

Invitat miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Mihai Bendeac face mai multe mărturisiri. Una dintre acestea este legată de faptul că evită să mai mănânce carne.

“Știți că acea carne a fost o ființă vie?”, îi spune el lui Mircea Dinescu, celălalt invitat al show-ului, în momentul în care acesta pune la tocat mai multe bucăți de carne din care să facă niște chifteluțe.

Ce îi va răspunde el lui Dan Negru, atunci când acesta îl întreabă dacă a devenit vegetarian, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara.

O altă mărturisire a talentatului actor este aceea că reține versuri cu dificultate. “Nu pot să rețin trei versuri!”, spune el, amintindu-și cum, pentru un rol în piesa “A douăsprezecea noapte”, a dormit cu căștile în urechi, ca să reușească să rețină cât mai multe versuri.

Ce alte lucruri va mai spune despre el Mihai Bendeac, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a quizz-show-ului “Te pui cu blondele?”, prezentat de Dan Negru.

Mircea Dinescu gătește chifteluțe și cântă alături de Mambo Siria, la “Te pui cu blondele?”... Maestrul și corul. Mircea Dinescu le-a făcut să ofteze pe blonde după ce a cântat o melodie cu... tâlc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x