Antena Căutare

Povestiri despre viața boemă a marilor scriitori români. Cum l-au păcălit discipolii pe Fănuș Neagu cu un vin de Urlați!

Când îl ai pe Mircea Dinescu în emisiune, poveștile sunt absolut fascinante. Perioada petrecută alături de marile minți ale literaturii române i-au oferit momente unice, iar unul dintre acestea l-a avut protagonist pe regretatul... Fănuș Neagu

Când îl ai pe Mircea Dinescu în emisiune, poveștile sunt absolut fascinante. Perioada petrecută alături de marile minți ale literaturii române i-au oferit momente unice, iar unul dintre acestea l-a avut protagonist pe regretatul... Fănuș Neagu.

Vinul, licoarea preferată a scriitorilor autohtoni, care locuiau în casa de creație de la Mogoșoaia, a tulburat teribil apele în rândul acestora, însă la final a ieșit o poveste admirabilă, iar cel păcălit a fost uriașul Fănuș Neagu.

Dezvăluire epocală! Dinescu a povestit ceva NEȘTIUT din timpul Revoluției: „De 27 de ani se spune aceeași prostie. E o m... Și poeții plâng câteodată! Mircea Dinescu emoționat până la lacrimi de apariția unei persoane din adolescența sa tumulto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x