Antena Căutare

Pufoasele sunt salvate de Dorian Popa! Artistul plin de mușchi le dezvăluie REȚETA DE SLĂBIT și de ENERGIZARE a lui Arnold Schwarzenegger! Gratis!

REȚETA DE SLĂBIT a lui  Arnold Schwarzenegger a fost dezvăluită blondelor pufoase de Dorian Popa, artistul plin de mușchi recunoscut pentru pasiunea sa pentru sport!

REȚETA DE SLĂBIT a lui Arnold Schwarzenegger a fost dezvăluită blondelor pufoase de Dorian Popa, artistul plin de mușchi recunoscut pentru pasiunea sa pentru sport!

Rugămintea a venit de la o blondă frumoasă, o variantă blondă și mioritică de-a lui Kim Kardashian!

Da, aveți nevoie de un blender în care să puneți banană, lapte, ciocolată neagră, miere și ardei iute! E un mix care energizează și slăbește!

Voi l-ați încercat?

Dorian Popa, Ruby, Cătălin Moroșanu, „doi sportivi și jumătate” se pun „cu blondele pufoase”. Vor învinge armata de dive... Dragi pufoși, dragi stufoși, „câți suntem pe pământ?”, grea întrebare, grea! Trei milioane, 80 de miliarde, 200 de milia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x