Antena Căutare

Frăția Marelui Zid! Fraţii Bursesc din Hunedoara confruntă Marele Zid cu doi aşi în mânecă: sunt gemeni şi între ei funcţionează telepatia!

 Frații Bursesc au ajuns pe platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”tocmai din Hunedoara, acolo unde timpul are răbdare nemărginită cu oamenii. 

Frații Bursesc au ajuns pe platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”tocmai din Hunedoara, acolo unde timpul are răbdare nemărginită cu oamenii.

Ardelenii de 37 de ani și împărtășesc o relație care depăsește orice barieră, căci Mihai și Mircea Bursescsunt primii frați gemeni care ajung în platoul,,The Wall- Marele Zid”. De cele mai multe ori simt și gândesc la fel, iar această legătură unică poate reprezenta un avantaj incredibil într-un joc al imprevizibilului. Voi ce credeţi?

Frații Bursesc sunt oameni buni, empatici, ce oferă ajutorul celor din jur fără a aștepta ceva la schimb. Mihai este cunoscut ca ,,omul la care poți dormi gratis”, fiind gazda călătorilor din Retezat.

În fostul atelier de fierărie al părinților, unde locuiește acum, a amenajat un loc pentru turiștii străini care voi să-i calce pragul și să îi împărtășească din secretele altor culturi. Ciudat este că nu îi place să călătorească, dar își potolește setea de cunoaștere prin oamenii pe care îi întâlnește cu ajutorul couchsurfing-ului.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

Se înțeleg fără să-și vorbească si au o relație care depășește orice bariere! Doi frați gemeni confruntă Marele Zid... Gemenii au avut o viaţă grea, mereu i-au ajutat pe alţii, fără a cere nimic în schimb! Mihai: "Trăiesc cu o mie de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x