Sfârșit emoționant și un prim pas către un vis împlinit la "Marele Zid"!

Ioan și Cătălin sunt cei doi concurenți care s-au confruntat aseară cu Marele Zid. Prietenia și legătura specială dintre coechipieri au fost de ajutor într-o competiție care a demonstrat că este extrem de imprevizibilă.

Ioan și Cătălin sunt cei doi concurenți care s-au confruntat aseară cu Marele Zid. Prietenia și legătura specială dintre coechipieri au fost de ajutor într-o competiție care a demonstrat că este extrem de imprevizibilă.

Băieții au luptat din răsputeri și s-au ridicat ori de câte ori zidul i-a dărâmat pentru că aveau în minte un singur lucru: să-și aducă mamele plecate la muncă în străinătate acasă. Parcursul lor a fost copleșitor, atât pentru cei din platou, cât și pentru telespectatori, dar confruntarea a avut un final fericit.

Au început încrezători, iar în proba Căderii Libere s-au bazat pe instinct. Ioan a acționat la impuls, convins că se poate împrieteni cu zidul, motiv pentru care a fost și concurentul care a rămas în platou alături de Valentin Butnaru. Înainte să plece la izolare, Cătălin i-a strâns mâna și l-a asigurat că prietenia lor va fi un avantaj într-o confruntare dură: ,,Totul va fi bine! Nu putem pierde prietenia noastră..ea va rămâne.”.

În fața Marelui Zid, jocul a avut un debut precaut, care a constituit un avantaj pentru echipă, dar Ioan a înțeles că în această competiție jumătățile de măsură nu îl vor face să-și vadă visul îndeplinit. Așa că a decis să apese accelerația jocului, susținut din public de cea pentru care lupta: ,,Toate întâmplările prin care am trecut, m-au făcut să mă mulțumesc cu puțin. O parte din dorința mea este acum realitate, mama este aici., mărturisea acesta emoționat.

A continuat să tripleze, iar prima încercare de risc i-a dublat suma de pe zid, dar cu toate acestea competiția a luat o turnură neașteptată. Deși posibilul câștig s-a redus considerabil spre finalul probei cu numărul doi, Ioan a început încrezător ultima luptă cu Marele Zid. Înainte de cele patru bile roșii din final proiecția afișa 31.706 RON, dar după două aterizări mai puțin norocoase a rămas cu 0 RON.

Tot visul depindea acum de cel mai bun prieten, în mâinile căruia și-a încredințat de la început viitorul. A sperat să-i transmită un gând bun, căci în camera de izolare Cătălin părea să oscileze între a semna contractul, sau a-l rupe. Precaut și împins de o intuiție excelentă a decis să semneze, iar cei doi au plecat acasă cu suma garantată de 20.283 RON. Finalul a fost unul copleșitor, căci cei doi concurenți au izbucnit în lacrimi în fața Marelui Zid, susținuți de cele mai dragi persoane care au așteptat în public cu sufletul la gură verdictul unui joc emoționant, mama și bunica: ,, Au fost momente în care am stat în genunchi aici și momente în care am sărit cu valuri de bucurie. Sunt extrem de fericit.”, au fost cuvintele lui Ioan la finalul ediției.

Și în seara aceasta, de la ora 20:00, Valentin Butnaru dă startul unei noi ediții ,,The Wall- Marele Zid”, cu alte povești impresionante și oameni speciali.

Ultimele știri