Antena Căutare

Viața i-a lovit fără milă pe Vișinel și Virgil Bălan: „Mergeam în gară unde mă apucam să cerșesc. Sunt momente de care nu mai vreau să-mi amintesc”

Virgil și Vișinel Bălan provin dintr-o familie modestă cu treisprezece copii, dar au fost ,,smulși din brațele părinților” și încredințați unui centru de plasament încă de la o vârstă fragedă

Virgil și Vișinel Bălan provin dintr-o familie modestă cu treisprezece copii, dar au fost ,,smulși din brațele părinților” și încredințați unui centru de plasament încă de la o vârstă fragedă.

Copilăria celor doi a fost o încercare continuă, căci despărțirea de părinți i-a marcat profund, iar lipsa unui cămin nu a făcut decât să îi debusoleze și mai mult. Fratele mai mic, Vișinel, povestește cum într-una din zile, doi soldați l-au luat din leagănul din Onești și l-au dus într-o călătorie fără să îi explice prea multe.

Erau frații săi, ce plănuiseră prima întâlnire cu mama biologică, însă momentul nu l-a emoționat, ci l-a derutat: ,,ea plângea și mă strângea în brate, iar eu stăteam ca un stâlp, nu simțeam nimic.”. Frații Bălan au trăit lucruri de neimaginat, dar au continuat să viseze și nu au renunțat la educație, știind că doar prin studiu pot ajunge oameni de succes. Crescuți la casa de copii, au ajuns astăzi să ocupe funcții în Cabinetul Parlamentar și Camera Deputațitor, sau să ghideze activitatea Direcției Generale De Asistență Socială Și Protecția Copilului.

Frăția Marelui Zid. Virgil și Vișinel Bălan vor să-și schimbe propria viață și altor zeci de copii expuși greutăților vi... Prima probă, primele emoții. Frații Bălan au început urcușul către Marele Zid și primii pași au fost așa cum și-au dorit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x