TheFourCei4

SÂMBĂTĂ, ora 22.00

De ce ”The Four - Cei 4” e un mega show: ce decid Feli, Antonia, Cheloo și Carla's, cum votează publicul din sală și care e aportul tău, telespectatorule de acasă!

 
+6 click pentru
galerie

”The Four - CEI 4”, showul ce va debuta, în curând, la Antena 1, are toate șansele să se transforme într-un fenomen, pentru că se bazează pe o rețetă nemaiutilizată până acum. Jurații - Feli, Antonia, Cheloo și Carla's - aleg CEI 4 concurenți, cunoscuți în industria muzicală de la noi, aceștia sunt provocați de CHALLENGERI, iar publicul - cel din sală și telespectatorii - votează. Nimeni nu este sigur de scaunul său până când nu se termină MAREA FINALĂ!

1. Jurații de la ”The Four - CEI 4” - Feli, Antonia, Cheloo și Carla's, aleg CEI 4 concurenți, voci cunoscute în industria muzicală de la noi. Spre deosebire de celelalte showuri de muzică, aici actanții nu-s novici, știu să noteze o Cheie sol. CEI 4 se prezintă, vorbesc despre cariera lor, un scurt CV, clamează de ce cred că sunt cei mai buni și iau loc pe cele patru scaune. Ei vor fi CEI 4 provocați, ediție de ediție, de către CHALLENGERI. Adică de cei care vin să-i îndepărteze, prin prestații, de pe scaune!

2. CHALENGERII vin, unul câte unul, și cântă. Au nevoie de patru voturi pozitive, ale celor patru jurați, pentru a putea provoca pe unul dintre CEI 4. Dacă primesc ”avizul favorabil” de la Feli, Antonia, Cheloo și Carla's, sunt liberi să provoace pe unul dintre CEI 4 concurenți.

3. Un CHALLENGER poate alege ce concurent vrea el. Poate crede că-l învinge, pot cânta același gen muzical. Practic, într-o ediție pot exista patru CHALLENGERI care să-i provoace pe CEI 4. Fiecare, o singur piesă. Jurații își dau cu părerea despre prestație, dar nu votează. 

4. Prin intermediul unei aplicații, publicul din sală votează preferatul. Dacă un CHALLENGER primește mai multe voturi, îl elimină pe unul dintre CEI 4 concurenți și îi ia locul acestuia pe scaun. Dacă nu, CHALLENGERUL se îndreaptă spre a lui casă, însă locul celui provocat se blochează în seara respectivă, el nu mai poate fi scos la tablă tot atunci!

5. Telespectatorii vor putea interveni și ei pe pacursul emisiunii, urmând a vota cel mai bun dintre CEI 4 plecați, indiferent dacă acesta s-a regăsit în formula inițială sau este unul dintre CHALLENGERI. Concret, telespectatorii votează pe cel care, în opinia lor, a fost cel mai bun artist de pe scaun, putând să-l aducă direct în semifinală. Nu contează momentul în care acesta a fost eliminat. El are șansa unui duel cu cine crede el că este mai bine.

6. După semifinale și  MAREA FINALĂ, scaunele rămân goale. Câștigătorul ”The Four - CEI 4” a fost desemnat, ne pregătim de sezonul următor!

➡️ Vezi The Four - Cei 4 online pe AntenaPlayhttps://goo.gl/FrixL6. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE