Căutare Live

Cea mai nouă carte din seria „Hunger Games”, vândută în peste 500.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare

„The Ballad of Songbirds and Snakes”, cel mai nou roman din seria „Hunger Games”, semnată de Suzanne Collins, a fost vândut în SUA în peste 500.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare.

Totalul include, potrivit The Hollywood Reporter, exemplare imprimate, e-book-uri şi audiobook-uri.

Romanul, tradus în limba română „Balada şerpilor şi a păsărilor cântătoare”, apărut la editura Nemira, vorbeşte „despre anii de reconstrucţie ai Panemului de după Marele Război, ocazie cu care cititorii vor afla mult mai multe despre tulburătoarea istorie a districtelor şi ocazie pentru mine să ridic întrebări dificile despre esenţa umană, precum «Cât de departe suntem dispuşi să mergem pentru supravieţuire?»”, a transmis Suzanne Collins.

Acţiunea are loc cu 64 de ani înainte de întâmplările din trilogia „Jocurile Foamei” şi îl are în centru pe Coriolanus Snow.

Vânzările înregistrate în prima săptămână au depăşit cu puţin pe cele ale „Mockingjay” (2010), parte din serie, pentru care editura Scholastic a anunţat 450.000 de exemplare.

Romanele din seria lui Collins au fost vândute la nivel mondial în peste 100 de milioane de copii.

În luna aprilie, compania de producţie Lionsgate a anunţat că Francis Lawrence va regiza filmul bazat pe acest nou volum.

Sursa : news.ro

Eseul video „Farmecul discret al amintirii”, regizat de Dragoş Galgoţiu, difuzat online de Teatrul Odeon... Atenție, copii și părinți! Antena 1 difuzeazã o ediţie-eveniment Gaşca Zurli, prezentatã de Mirela Retegan...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri