Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Concert de Ziua Unirii Principatelor, duminica, la Sala Radio

Alexandru Tomescu (vioara) si Horia Mihail (pian) vor sustine duminica, 23 ianuarie, un recital extraordinar organizat de Orchestrele si Corurile Radio si Fundatia Radio Romania cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. Invitata speciala a serii este soprana Alexandra Coman, acompaniata de Livia Teodorescu/Ciocanea

Evenimentul, care va avea loc la Sala Radio incepand cu ora 19.00, va oferi publicului un program variat cu lucrari cunoscute din muzica clasica romaneasca si internationala: C. Porumbescu - Balada pentru vioara si pian, L.W. Beethoven - Romanta in Fa major pentru vioara si pian, G.Enescu - Pavana din Suita op.10 pentru piano solo, P.I. Ceaikovski - Vals scherzo pentru pian si vioara, G. Enescu - Lautarul pentru vioara solo, T. Brediceanu - Trei cantece romanesti pentru soprana si pian, F.J. Obradors - El vito si P. de Sarasate - Melodii lautaresti pentru vioara si pian.

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Salii Radio si prin reteaua Eventim, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Sursa: Sapteseri

Recomandari