Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Concertul ”The Sound of Spring” a fost reprogramat pentru 5 aprilie

Concertul ”The Sound of Spring”, ce urma sa aiba loc in ziua de 1 martie, a fost reprogramat pentru data de 5 aprilie, ora 19.00, la Sala Radio. Asociatia Culturala Teocta aduce Cvartetul Maxim in fata publicului meloman, intr-un concert instrumental ce constituie o premiera pentru scenele muzicale din Romania.

Carismaticul ansamblu propune publicului larg o calatorie in lumea fascinanta a artei sunetelor, prin alaturarea unora dintre cele mai valoroase si indragite creatii ale muzicii de film, de balet, simfonice si camerale. Astfel, programul concertului "The Sound of Spring" include pagini emblematice ale muzicii universale (apartinand compozitorilor F. Schubert, P. I. Ceaikovski, F. Liszt, G. Faure, printre altii) precum si momente de mare inspiratie din creatia romaneasca (P. Constantinescu, T. Olah), toate acestea prezentate intr-o noua viziune sonora, spectaculoasa si atractiva.

Constituit in anul 2011, Cvartetul Maxim reuneste artisti de prim rang ai scenei concertistice romanesti. Horia Maxim este unul dintre cei mai valorosi pianisti ai momentului, desfasurand o intensa activitate concertistica, atat in tara cat si in strainatate. Alaturi de acesta se afla muzicieni talentati, precum flautista Mihaela Anica, Fernando Mihalache si Sandel Smarandescu.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a salii Radio, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro si www.myticket.ro. De asemenea, biletele sunt disponibile pe bilete.ro si in Oficiile Postei Romane, semnalizate cu Bilete.ro.

Sursa: Sapteseri

Recomandari