Căutare Live

"Cruciadele", cel de-al treilea DVD din seria documentarelor istorice Discovery

Joi, 22 mai, apare împreună cu Jurnalul Naţional cel de-al treilea DVD din seria de documentare istorice marca Discovery, Cruciadele.

La sfârşitul secolului al XI-lea, sultanii musulmani stăpâneau cea mai mare parte a Africii de Nord, Spania şi ţărmurile estice ale Mediteranei. Lumea creştină era împărţită în două : în Europa , o mulţime de stătuleţe şi regate şi la est, Imperiu Bizantin, controlat din capitala sa Constantinopol.

Din 1096 până în 1291 , teritoriile din Orientul Mijlociu au trecut de la un stăpân la altul într-o serie de 8 cruciade. Înainte ca ostilităţiile să înceteze, zeci de mii de oameni au murit, războinici din ambele tabere în timpul cruciadelor.

Nu pierdeţi, aşadar, această serie de documentare Discovery, serie care prezintă pagini de istorie care au influenţat evoluţia civilizaţiei.

În fiecare joi, numai cu Jurnalul Naţional, la preţul de 10,9 lei.

Calendarul apariţiilor:

8 mai - Antoniu şi Celopatra

15 mai - Armata pierdută a lui Napoleon

22 mai - Cruciadele

29 mai - Antentate împotriva lui Hitler

Piesa în doi actori, care a dus spectatorii în lumea viselor, a fost ovationată și aplaudată în picioare minute în șir... Mogosoaia Water Sport Events 2014...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri