Căutare Live

Gala Premiilor UNITER are loc in aceasta seara

Luni seara, de la ora 21:10, TVR 1 transmite în direct cea de-a XVIII-a ediţie a Premiilor UNITER. Gala celor mai importante premii anuale pentru activitate teatrală va fi prezentată de Ion Caramitru (foto)

Vor fi acordate premii la urmatoarele categorii: Debut, Cea mai buna scenografie, Cel mai bun actor in rol secundar, Cea mai buna actrita in rol secundar, Cel mai bun actor in rol principal, Cea mai buna actrita in rol principal, Cea mai buna regie, Cel mai bun spectacol, Cel mai bun spectacol teatru radiofonic. In afara de acestea, in cadrul editiei din acest an a Galei UNITER vor mai fi acordate premii speciale, Premiul de excelenta si premii pentru intreaga activitate.

Sfin: Biblioteca lui Hitler... Un juriu de gala la "Gala Teatrului Tanar"...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri