Căutare Live

Lenny Kravitz revine la Bucuresti

Lenny Kravitz revine la Bucuresti, pe 28 septembrie. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului sau album si va avea loc in Piata Constitutiei.

Artistul american se afla in plin turneu de promovare a noului sau album intitulat "Black and White". Astfel, la 4 ani de la primul sau concert din Romania, Lenny Kravitz revine la Bucuresti.

Pretul unui bilet porneste de la 120 de lei si ajunge la 299 de lei, pentru zona VIP.

Pentru cel mai recent album al sau, Lenny Kravitz s-a inspirat din locurile natale si micile comunitati din Bahamas, insula unde locuieste de cativa ani.

FOTO: Hepta

S-a intamplat pe 4 iunie!... A1.ro iti recomanda azi filmul "What to Expect When You're Expecting - Pregateste-te, ca vine!". Vezi traileru...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri