Mobilizare masivă a Jandarmeriei și Poliției pentru Neversea! Cel mai mare spectacol muzical, organizat la Constanța, și-a deschis porțile

Scenele celui mai mare maraton muzical organizat vreodată la Constanța, Festivalul Neversea, s-au deschis, oficial, vineri, la ora 12.00.

Scenele celui mai mare maraton muzical organizat vreodată la Constanța, Festivalul Neversea, s-au deschis, oficial, vineri, la ora 12.00.

Potrivit organizatorilor, în cele trei zile ale festivalului, pe cele șapte scene ale acestuia, vor trece, prin rotație, aproximativ 150 de artiști, soliști, instrumentiști și DJ, nume de mare rezonanță internațională și autohtonă precum Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Years & Years, KSHMR, Nicky Romero, Fedde Le, Grand, Dua Lipa, Ella Eyre, Bassjackers și Benny Benassi.

Pentru instituirea măsurilor de siguranță în zonă și fluidizarea traficului, administrația locală a restricționat circulația rutieră în Cartierul Peninsula, care se suprapune peste arealul cetății antice Tomis, astfel că, până luni, aici este permis accesul cu autoturisme doar pentru riverani și autovehiculele de aprovizionare.

Potrivit primăriei, pe întreaga perioadă a evenimentului muzical, în zonă, dispozitivul de ordine publică este alcătuit din 600 de luptători antitero ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, alături de jandarmii Grupării Mobile Constanța, luptători specializați în acțiuni antiteroriste maritime, câini antrenați special pentru detectare de substanțe interzise, 180 de polițiști din cadrul IPJ Constanța (de la ordine publică, investigații criminale, circulație rutieră și serviciul pentru acțiuni speciale) și aproximativ 115 pompieri și voluntari ISU, zilnic, cu 10 mașini autospeciale de intervenți, două auto-șenilate, două posturi medicale avansate, patru puncte și șase patrule de prim ajutor, precum și două ambarcațiuni pentru asigurarea intervențiilor pe mare.

Evenimentul este organizat de producătorul muzical Sc Neversea SRL, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, pe plajele Trei Papuci și Modern.

Credit foto: Claboo Media

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri