Nuevo Tango Quintet: Piazzolla la Bucuresti!

Nuevo Tango Quintet va sustine concertul „Anivertango”, pe 3 si 4 noiembrie, la sala ArCuB din Capitala, propunand o intalnire cu cateva dintre piesele definitorii ale lui Astor Piazzolla, la 90 de ani de la nasterea acestuia, informeaza Institutul Cervantes. Concertul marcheaza si implinirea a 130 de ani de relatii diplomatice intre Argentina si Romania si 80 de ani de la deschiderea primelor reprezentante.

Cele doua reprezentatii de la Bucuresti, ce vor avea loc de la ora 20:00, la ArCuB, fac parte din turneul national al Nuevo Tango Quintet, programat in perioada 13 octombrie - 30 noiembrie si care cuprinde concerte intr-o serie de orase din Romania: Arad, Baia Mare, Cluj, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Oradea, Odorheiu Secuiesc, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara. „Anivertango" aduce pe scena cinci maestri instrumentisti - respectand, astfel, formula muzicala favorita a lui Piazzolla, cvintetul -, artisti ce provin din campuri muzicale la fel de eclectice precum sunetul distinctiv al compozitorului argentinian: muzica clasica, folclor si jazz.

Citeste si Jurnalul!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri