Paris Photo amână prima ediţie prevăzută în aprilie la New York

"Paris Photo New York", primul târg-expoziţie al Paris Photo care trebuia să aibă loc la New York între 2 şi 5 aprilie, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, au anunţat, joi, organizatorii. O decizie luată după anunţul Statelor Unite de a închide teritoriul american pentru cetăţenii europeni, cu excepţia celor din Regatul Unit, scrie Le Figaro.

178 de galerii şi edituri, mai mult de o sută de parteneri media, instituţii şi artişti au anunţat că vor participa la prima ediţie americană.

"Dar prioritatea noastră rămâne menţinerea siguranţei şi a sănătăţii expozanţilor şi vizitatorilor, şi suntem convinşi că această decizie este în interesul tuturor, al galeriilor, colecţionarilor, partenerilor şi amatorilor de fotografie", au explicat directoarea Florence Bourgeois şi directorul artistic Christoph Wiesner.

Ei au precizat că vor "informa datele prevăzute".

Paris Photo este cea mai mare întâlnire anuală pentru domeniul fotografiei de artă în Franţa. Târgul a reunit în noiembrie mai mult de 200 de expozanţi - 180 de galerii din 30 de ţări, şi 31 de editori - la cea de-a 23-a ediţie de la Grand Palais, în Paris.

În aprilie 2019, Paris Photo a anunţat că lansează ediţia americană prezentată în colaborare cu The Association of International Photography Art Dealers (AIPAD), şi care va avea loc la Pier 94.

Fondată în 1979, la New York, AIPAD reprezintă mai mult de 120 de galerii de renume internaţional în domeniul fotografiei.

Sursa : news.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri