Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Piese de teatru şi spectacol cu delfini, difuzate online în weekend

Show-uri ale delfinilor, sesiuni de poveşti şi basme româneşti, dar şi spectacole ale Teatrului de Stat Constanţa, vor fi transmise online în acest weekend.

Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat printr-un comunicat de presă, că prin instituţiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă şi a luat măsuri pentru ca o parte din activităţile acestora să fie mutate în mediul online.

Astfel, atât sâmbătă, cât şi duminică, de la orele 11 şi 15, spectacolele de la Delfinariul din Constanţa pot fi urmărite pe pagina de Facebook a instituţiei, https://www.facebook.com/delfinariuconstanta/

De asemenea, Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi aşteaptă pe cei mici, atât pe data de 21 martie, cât şi pe 22 martie, la o sesiune de poveşti şi basme româneşti începând cu ora 11.00, tot pe pagina de Facebook.

Sâmbătă seara, de la ora 19, Teatrul de Stat Constanţa prezintă spectacolul „Uciderea lui Gonzago”, care poate fi urmărit pe pagina de Facebook a instituţiei.

Duminică dimineaţă, de la ora 10, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” îi invită pe copii să urmărească spectacolul “Degeţica”. Piesa este disponibilă la adresa: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2348003995496856&id=1420310651599533.

Weekendul spectacolelor online la Constanţa se încheie duminică, de la ora 19, cu piesa “Bolnavul închipuit” a Teatrului de Stat Constanţa. Spectacolul poate fi vizionat de pagina de Facebook a teatrului constănţean.

Sursa: News.ro

Recomandari