Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Spectacolul "Cataclisma", o producţie unteatru, marele câştigător al festivalului Undercloud 12

Spectacolul "Cataclisma", o producţie unteatru, cu Andrea Gavriliu, este marele câştigător al festivalului Undercloud - Festival de Teatru Independent de Orice 2019, care s-a încheiat vineri la Muzeul Ţăranului Român.

Spectacolul "Cataclisma", o producţie unteatru, cu Andrea Gavriliu, este marele câştigător al festivalului Undercloud - Festival de Teatru Independent de Orice 2019, care s-a încheiat vineri la Muzeul Ţăranului Român.

Timp de 8 zile, publicul a ales să susţină teatrul independent prin prezenţa la cele peste 30 de spectacole.

"Undercloud12 a fost cea mai năucitoare ediţie. Cu multe obstacole, cu încercări, cu sacrificii, cu asumări riscante, cu bani foarte puţini (şi aia de la sponsori, nicidecum de la stat), dar cu ceva ce n-am mai trăit atât de intens în niciuna din cele 11 ediţii: cu prietenie totală, cu implicare, cu prezenţă, cu devotament, cu iubire", a declarat Chris Simion, directorul festivalului.

Au fost 18 spectacole prezentate în secţiunea Concurs, iar lista câştigătorilor #Undercloud12 a fost decisă de un juriu de profesionişti format din: actorul George Ivaşcu, scenografa Iuliana Vîlsan, actriţa Rodica Mandache, teatrologul Octavian Saiu şi actriţa Ilona Brezoioanu.

Premiul Undercloud 2019 - spectacolul "Cataclisma", o producţie unteatru. Concept, coregrafie, ilustraţie muzicală şi interpretare: Andrea Gavriliu.
Cel mai bun spectacol - "Bad Talks", în regia lui Radu Iacoban, producţie unteatru.
Artistul independent al anului - Lia Bugnar.
Premiul Juriului - Linotip Centru Independent Coregrafic. Linotip a prezentat spectacolul ”Basma curată”, în regia şi coregrafia lui Arcadie Rusu.
Cea mai bună scenografie - Tudor Prodan pentru spectacolul ”Bad Talks”, producţie unteatru.
Cea mai bună regie - Andrei Măjeri pentru spectacolul ”Medea's Boys”, o producţie Apollo111.
Cel mai bun actor - Marian Râlea pentru rolul din spectacolul ”Proof”, producţie unteatru.
Cea mai bună actriţă - Letiţia Vlădescu pentru rolul din ”Această Sonia”, în regia Liei Bugnar, spectacol produs de Green Hours.
Premiul de Excelenţă - Teatrul Metropolis.
Premiile speciale UNDERanyCLOUD -Teatrelli şi Godot Cafe Teatru.

Sursa : news.ro