Spectacolul Michael Flatley’s – Lord Of The Dance, la Sala Palatului, pe 31 mai

Pe data de 31 mai, celebra companie de dans a lui Michael Flatley va sustine un spectacol la Sala Palatului din Bucuresti. Trupa Lord Of The Dance va urca pe scena incepand cu ora 20:00. Biletele au preturi cuprinse intre 100 si 350 de lei.

Prima reprezentatie a companiei de dans Lord Of The Dance a avut loc in 1996 si a fost un real succes. Un an mai tarziu, spectacolul lor a fost prezentat in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar. De atunci, succesul a urmarit activitatea acestor maestri care impletesc dansul cu muzica, incantand audiente din intreaga lume.

Dansatorul si coregraful Michael Flatley a fost cel care a creat acest spectacol. In scurt timp, acesta a devenit cel mai grandios spectacol din istoria divertismentului, aflandu-se in acest moment in al 14-lea an de turneu. In prezent, Flatley are două companii de dans in turneu cu acest spectacol. Una dintre ele performează în SUA, Canada şi America de Sud, iar cealalta în Europa şi Asia.

Indiferent de varsta, sex sau cultura oamenii adora show-ul irnaldezilor, iar acest lucru a fost dovedit de zecile de tari in care a doborat orice record de box-office. Spectacolul companiei de dan a fost vizionat de sute de milioane de persoane din intreaga lume. Din America si Canada pana in Europa si Asia, Lord Of The Dance a realizat si continua sa realizeze de fiecare data spectacole cu casa inchisa, dobandind titulatura de „minune a lumii moderne".

Datorita talentului, trupa Lord Of The Dance impresioneaza un public foarte divers. Chiar si celebritatile au fost cucerite de acesti maestri ai dansului. Astfel, irlandezii au avut ocazia de a performa in fata unor presedinti precum Bush si Putin. Insusi Printul Albert de Monaco i-a invitat pe Michael Flately si trupa sa sa ia parte la Balul Crucii Rosii din Monte Carlo.

Preturile biletelor variaza intre 100 si 350 de lei in cazul biletelor VIP.

Sursa: eventim.ro
Sursa foto: ticketnet.gr

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri