Căutare Live

Toate biletele la concertul lui Kevin Costner au fost vandute

Cele 700 de bilete puse in vanzare pentru concertul pe care Kevin Costner il va sustine, alaturi de trupa sa, Modern West, luni seara, in Club Tribute din Capitala, s-au vandut in trei ore. Show-ul lui Kevin Costner va incepe la ora 20:00, iar publicul va avea acces in Club Tribute de la ora 18:00.

Concertul va include cele mai cunoscute piese de pe cele doua discuri lansate pana in prezent de Costner cu trupa sa "Untold Truths" (2008) fli "Turn It On" (2010). Printre hiturile pe care Costner le va canta live se numara "Superman 14", "Long Hot Night" fli "Backyard".

Acesta este al doilea concert pe care Ke­vin Costner il va sustine in Ro­mania, dupa cel din 2009 de la Arad. Kevin Costner se afla la Bucuresti din luna septembrie, pentru filmarile la miniseria "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsa de History Channel.

Citeste si Jurnalul!

Teatrul Odeon aniverseaza 100 de ani... A murit scriitorul, traducatorul si cineastul, omul de cultura, Mihnea Gheorghiu...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri