Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un spectacol după piesa românească a anului 2018, în premieră la Teatrul Naţional Bucureşti

Spectacolul „Matilda şi groparii”, după textul semnat de Stela Giurgeanu declarat „piesa anului 2018” la gala premiilor UNITER, va avea premiera oficială pe 15 februarie, la Sala Atelier a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti.

„Matlida şi groparii” este o comedie neagră, desprinsă din realitatea zilelor noastre, în care violenţa domestică planează, apăsătoare, când tăcută, dar cel mai adesea zgomotoasă.

Spectacolul este regizat de Mircea Rusu. „Această împletire de spaimă şi umor, «umorul negru», mă fascinează. Este un microunivers care respinge şi atrage în acelaşi timp”, a transmis regizorul într-un comunicat remis News.ro.

Distribuţia este alcătuită din Amalia Ciolan, Cesonia Postelnicu, Erika Băieşu, Fulvia Folosea, Lari Giorgescu. Pentru perioada următoare se află în repetiţii o altă variantă de distribuţie - Liliana Hodorogea, Tania Popa, Oana Constantinescu, Cristina Constantinescu şi Dragoş Ionescu.

Scenografia spectacolului este semnată de Gabi Albu, care a mai lucrat recent pentru „Neguţătorul din Veneţia” şi „Livada de vişini”.

Următoarele reprezentaţii ale spectacolului „Matilda şi groparii” sunt programate pentru 18 şi 28 martie, la Sala Atelier, de la ora 20.00.

Sursa : news.ro

Recomandari