Căutare Live

VIDEO! Targ de sarbatori la Targu Jiu

Vin sarbatorile si apar si targurile. Cele de cadouri, desigur. Chiar astazi s-a deschis unul, la Targu Jiu. Pe langa dulciuri si alte produse de sezon, expozantii au venit si cu produse mai putin obisnuite: instrumente muzicale inedite si produse cosmetice in forme de prajituri.

Instrumentul muzical din imagine nu este unul obisnuit, ci este confectionat special de mesterul popular Toader Busnea. A folosit o unealta pentru tras vinul ca sa il construiasca si a venit de la Ramnicu Valcea sa il arate gorjenilor. Iar asta impreuna cu o colectie intreaga de alte instrumente, mai mult sau mai putin conventionale, care au atras privirile trecatorilor.

Alaturi de mesterul popular valcean, zeci de alti comercianti sunt pregatiti pentru cumparatori. La Targul de sarbatori din Targu Jiu, vizitatorii pot gasi si obiecte de uz casnic, imbracaminte, piese decorative, jucarii, dar si dulciuri preparate dupa retete proprii.

George Mihaita, premiu pentru intreaga activitate... Campania "Lasati-ma sa invat!" este sustinuta si de site-ul vulping.ro...
Ultimele știri