Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

5 scene de dragoste din filme care vor rămâne pentru totdeauna în istoria cinematografiei

Un film romantic este întotdeauna o alegere bună. Aceste scene de dragoste celebre, care au rămas în istoria cinematografiei, te vor face să crezi în iubire.

Romeo și Julieta

profimediaimages.ro

5 scene romantice din filme care au făcut istorie

Pride & Prejudice - 2005

Bazat pe romanul celebrei scriitoare Jane Austen, ''Pride & Prejudice'' este un clasic al filmelor romantice. Deși inițial Elizabeth Bennet, personajul interpretat de Keira Knightley, se lasă înșelată de aparențe și refuză cererea în căsătorie a controversatului Domn Darcy, a doua oară își ascultă inima. Ca răspuns, Elizabeth îi sărută mâinile.

Keira Knightley și Matthew Macfadyen, într-o scenă din ''Pride & Prejudice''

Titanic - 1997

Scena ''I'm flying'' din ''Titanic'' nu putea fi omisă. Acela este momentul în care Rose și Jack se îndrăgostesc. Deși povestea lor s-a terminat prea repede, în mod tragic, dragostea dintre ei a fost extrem de intensă.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, într-o scenă din ''Titanic''

Love Actually - 2003

Love Actually este, cu siguranță, filmul pe care să îl vezi cu partenerul tău. Cea mai adorabilă scenă se petrece în momentul în care tânărul Mark se hotărăște să își exprime sentimentele în fața femeii pe care o iubește în secret și care se întâmplă să fie soția celui mai bun prieten. Deși nu pot fi împreună, Mark este răsplătit cu un sărut.

Celebra scenă ''To me, you are perfect'' din ''Love Actually''

The Notebook - 2004

Noah și Allie, interpretați de Ryan Gosling și Rachel McAdams dansează pe străzi de parcă nimeni nu i-ar vedea. Cei doi sunt prinși într-un dans al seducției, iar pasiunea atinge cote maxime.

Rachel McAdams și Ryan Gosling, într-o scenă din ''The Notebook''

Romeo and Juliet - 1968

Deși Shakespeare a ales un final tragic, povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta este plină de sensibilitate și romantism. Scena în care cei doi își dau viața unul pentru celălalt a frânt inimile oamenilor din întreaga lume. Mai întâi, se sacrifică el, crezând că iubita lui este moartă. După ce Julieta se trezește de sub efectul otrăvii și îl vede pe Romeo fără viață, își dă seama că nu poate trăi fără dragoste.

Scena în care Romeo și Julieta își dau viața unul pentru celălalt

Recomandari