Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Astăzi, de la 20:30, Vin Diesel se transformă în ”Bona de la forțele speciale”

Ți se pare că-l cunoști de undeva, dar în asemenea ipostaze nu l-ai văzut niciodată! Vin Diesel, eroul de modă nouă, trece prin cele mai tari momente, în această seară, numai la Antena 1

Ți se pare că-l cunoști de undeva, dar în asemenea ipostaze nu l-ai văzut niciodată! Vin Diesel, eroul de modă nouă, trece prin cele mai tari momente, în această seară, numai la Antena 1.

Americanii îl știu de ”The Pacifier”, dar noi îl tratăm ca pe ”Bona de la forțele speciale”. S-a lansat, cu surle și trâmbițe, pe 4 martie 2005 și a fost un succes total. Oamenii au luat cu asalt sălile de cinematograf, iar încasările în primul weekend de la lansare au fost de aproape 30 de milioane de dolari.

Dacă tot suntem la capitolul cifre, atunci să mai spunem că bugetul a fost stabilit undeva la 56 de milioane de dolari, iar încasările totale, după cum spun site-urile de specialitate, i-au adus ”Bonei de la forțele speciale” aproape 200 de milioane de dolari. Sună bine, nu-i așa?

Lumea îl văzuse și apreciase în 2001, în primul film din seria ”Furios și iute”, iar combinația dintre forță, sensibilitate și comedie i-a adus și mai mulți fani!

DESPRE CE E VORBA?

Shane Wolfe, puşcaş marin din trupele S.E.A.L.S. trebuie să jongleze cu două slujbe simultan. Să fie gata să sară la bătaie împotriva inamicului şi să facă pe bona cumsecade pentru copiii unui om de ştiinţă, aflaţi în mare pericol după ce tatăl lor fusese asasinat pentru o invenţie secretă.

Shane adaugă arsenalului militar pe care-l are în posesie vreo două surprize: câteva biberoane cu suc de fructe şi lapte şi o dubiţă trăsnet, numai bună pentru cinci copii.

Te-am făcut curios? Atunci mută, la 20:30, pe Antena 1, asta dacă nu cumva erai deja acolo, lasă telecomanda liniștită și urmărește cu sufletul la gură ”Bona de la forțele speciale”.

Recomandari