Căutare Live

Danny DeVito a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actorul in varsta de 66 de ani, care s-a facut remarcat de-a lungul anilor atat in lungmetraje, cat si in productii de televiziune, a primit cea de-a 2.445-a stea de pe bulevardul celebritatilor din Los Angeles.

Danny DeVito a tinut sa respecte in propria maniera traditia potrivit careia persoana premiata trebuie sa fie prima care sa paseasca peste acea stea renuntand la pantof si la soseta pentru a pune un picior gol deasupra propriei stele, informeaza Mediafax.

Nascut in 1944, Danny DeVito s-a facut remarcat in multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se intoarce" si "L.A. Confidential".

Actorul american a trecut de cateva ori si in spatele camerei, regizand mai multe comedii, printre care "Razboiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, si "Arunc-o pe mama din tren".

Foto: Hepta

Festivalul de film „7+1” se va desfasura la Medias intre 5 si 11 septembrie... Fright Night...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri