Căutare Live

Jennifer Hudson va juca rolul unei calugarite

Actrita Jennifer Hudson a acceptat sa joace in filmul „Three Stooges”, regizat de fratii Farrelly, in memoria mamei sale care a fost un mare fan al celebrului trio, conform wenn.com.

Actrita va avea ocazia sa-si etaleze talentul de comedian atunci cand o va interpreta pe maicuta Rosemary, alaturi de Jane Lynch, care e Maica Stareta in noua adaptare. Filmul va fi lansat pe marile ecrane anul viitor.

Hudson a recunoscut ca filmul are o implicatie sentimentala pentru ea, deoarece mama ei, care a fost ucisa in 2008, era un mare fan al show-ului "Stooges".

Ea a declarat pentru revista Ebony: "E un rol foarte diferit fata de tot ce am facut pana acum. Interpretez rolul unei calugarite. Un alt motiv pentru care am acceptat rolul este mama mea, care a fost o mare fana Three Stooges."

In octombrie 2008, mama si fratele actritei au fost impuscati in casa lor din Chicago (Illinois), iar nepotul ei in varsta de 7 ani a fost gasit mort 3 zile mai tarziu, intr-o masina abandonata.

Sursa: hbo

Foto: Hepta

Lady Gaga, taiata la montaj!... Regizorul Oscar Maron Filho a murit in timp ce isi prezenta filmul la un festival...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri