Căutare Live

Jennifer Lopez: “La 40 de ani te multumesti sa placi numai celor dragi”

Jennifer Lopez se simte acum mai matura si doreste sa se concentreze pe ceea ce este cu adevarat important in viata: oamenii pe care-i iubeste, scrie site-ul premiere.fr

La 41 de ani, JLo nu mai vrea sa fie populara sau sa fie atenta la tot ce gandesc oamenii despre ea. "Cand ai in jur de 20 de ani, esti intr-un vartej continuu, nici nu prea stii ce faci. Dupa 40 de ani, te aduni , te concentrezi pe tine insuti si intelegi ce este important in viata", spune ea, conform Showbiz Spy. "Acum vreau sa ma bucur de mine insami si de oamenii importanti pentru mine si nu ca inainte, cand incercam sa plac tuturor", adauga Jennifer Lopez.

Fericita in casatoria cu cantaretul Marc Anthony (2004), alaturi de care a avut recent un spectacol in Mexic, JLo stie foarte bine ce lucruri ii fac placere: "La prima aniversare a casatoriei noastre, i-am spus lui Marc ca ar trebui sa-mi cumpere un cadou cu adevarat frumos pentru ca, pentru mine, era mare lucru sa fiu casatorita mai mult de un an. Mi-a oferit un inel minunat, cu diamant de 14 carate. Si de atunci mi-a mai oferit o multime de alte cadouri".

Sursa: jurnalul.ro

Foto: desktopexchange.com

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Michael Douglas, despre cancerul la gat: "Am 80% sanse sa scap"...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri