Leonardo DiCaprio vrea sa fie regizor

Leonardo DiCaprio a recunoscut ca s-a cam plictisit sa fie mereu filmat si doreste ca, pe viitor, sa se afle in spatele camerelor, ca regizor.

"Actul de a regiza este ceva ce vine de la sine. Trebuie doar sa gasesc ocazia potrivita. Intr-o zi voi fi in spate. Va fi amuzant!", a afirmat DiCaprio.

Desi cele mai bune filme ale sale au fost facute alaturi de regizorul Martin Scorsese, Leonardo recunoaste ca il admira in mod special pe Christopher Nolan, cu care a colaborat pentru filmul "Inception".

"Am ales acest rol (din "Inception") deoarece Chris Nolan este un vizionar. A fost capabil sa realizeze anumite subiecte destul de dificile in 'Memento' si 'The Dark Knight' ", a spus starul.

In momentul de fata, Leonardo DiCaprio isi continua cariera de actor, sperand ca cei 16 ani de experienta in domeniu sa reprezinte un CV bun in ceea ce priveste o eventuala colaborare ca regizor.

Foto: Thecinemasource

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri