Magia continuă la Antena 1! Trăiește o aventură de neuitat alături de prințesa Merida în filmul „Neînfricată”!

 

 Sâmbătă aceasta, magia serilor de poveste continuă la Antena 1 cu animaţia “Neînfricată- Brave”.

Filmul prezintă povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, mereu pregătită să lupte pentru ceea ce îşi doreşte.

Deciziile și acțiunile Meridei nasc haos şi furie în întregul regat, iar aceasta ajunge să se lupte cu o puternică vrajă abătută asupra ei. Va reuși oare să iasă învingătoare? Află urmărind filmul sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 20:00.

Juratul “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, Aurelian Temişan, este cel care i-a dat glas infatuatului Lord MacIntosh în animaţia spusă cu haz şi puternic accent scoţian, ce îi va fascina pe telespectatorii de toate vârstele, sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 20:00.

Un lucru inedit este faptul că „Brave” este primul film Pixar bazat întru totul pe adevărul istoric, dar şi primul în al cărui prim plan se află o femeie – Merida. 

Animaţia este un tribut adresat lui Steve Jobs, atât prin numele lordului MacIntosh, des întâlnit în Scoţia, dar care totodată reprezintă şi numele unui soi de mere, dar şi prin imaginea repetată în care Merida încearcă să mănânce un măr, întreruptă fiind de către mama sa, care consideră gestul său neelegant.

Trăiește și tu aventura alături de Antena 1, sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 20:00!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe