Căutare Live

Mai multe poduri din Palm Beach, inchise pentru realizarea unor scene din noul film cu Jennifer Lopez

Filmul la care lucreaza in prezent Jennifer Lopez a provocat un haos de proportii la Palm Beach, in Florida. Mai multe poduri din oras au fost inchise pentru realizarea unor scene de actiune, cu elicoptere si barci rapide.

Dar nimeni nu a protestat. Autoritatile locale au facut chiar mari eforturi pentru ca filmarile sa aiba loc in Palm Beach, deoarece taxele aferente vor aduce venituri de 1.400.000 de dolari.

Iar fanii vedetei sunt incantati ca o pot zari in carne si oase, chiar si de departe. Orasul este frecventat de multe celebritati, dar nu toate aduc cu ele atata agitatie.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Richard Gere va fi premiat pentru intreaga cariera la Festivalul International de Film de la Roma...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri