Musafiri speciali! Olaf și renul Sven au evadat din ”Frozen- Regatul de gheață” direct în studioul Observatorului! Micuții îi vor revedea în ziua de Crăciun

 
+2 click pentru
galerie

Duminică seara, Antena 1 a oferit telespectatorilor săi un promo inedit, mai ales pe placul celor mici, dar și a celor mari, care nu au uitat cum e să îți retrăiești copilăria.  

Renul Sven și Olaf, omul de zăpadă,  cele două simpatice personaje din „Frozen – Regatul de gheață”  s-au „plimbat” prin studioul Observatorului.

Momentul, unul în premieră în România, a promovat filmul de animație ”Frozen”, difuzat duminică seara de la 20.00, la Antena 1. Cine a făcut posibilă „minunea”? Echipa care a realizat momentul a fost formată din Design Team Antena Group – Cristi Mare Senior Art Director & Bogdan Radu (Crizze) Head of design - și Adrian Ivanescu – producător la Observator. 

Pelicula de animație premiată la Oscar, „Frozen - Regatul de gheaţă”, a fost urmărită de aproape 2,2 milioane de români. Dacă ați ratat filmul, Antena 1 are o veste bună pentru voi: „Frozen - Regatul de gheaţă” va fi redifuzat în ziua de Crăciun, un dar de care cei mici se vor bucura cu siguranță! 

„Frozen – Regatul de gheaţă” este una dintre cele mai recente pelicule de animaţie ce a creat o adevărată isterie în rândul copiilor de pretutindeni, aducând totodată în palmaresul Disney două premii Oscar, la categoriile „Cel mai bun film de animaţie” şi „Cel mai bun cântec de pe o coloană sonoră originală”.   

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe